Online surveys. Of hoe u extra geld verdient door enquêtes in te vullen

Extra geld verdienen door gewoon uw mening te geven, dat is de nieuwste rage in Nederland en België. Te mooi om waar te zijn, denkt u? Nochtans verdienen duizenden mensen elke dag geld via het internet. Deze gids legt u uit hoe het in zijn werk gaat.

Wat zijn online surveys?
Online surveys of internetenquêtes willen meningen van heel veel mensen verzamelen, zodat bedrijven kunnen achterhalen hoe hun doelmarkt over hen denkt. Dat kan gaan over een product, een dienst of de doeltreffendheid van hun reclame. Deelnemers delen hun mening via betaalde internetenquêtes en maken aanspraak op de beloning die bedrijven geven in ruil voor hun tijd. De enquêtes zelf zijn meestal eenvoudige vragen met ja/nee-antwoorden of meerkeuzevragen. De lengte ervan varieert, maar websites zoals OpinionWorld informeren vooraf hoeveel tijd de enquête in beslag zal nemen en wat ze krijgen na het invullen ervan.

Hoe werken enquêtes?
Door een breed gamma van bruikbare meningen te verzamelen, kunnen bedrijven die informatie gebruiken om producten aan te passen of nieuwe producten te creëren, zodat mensen meer geneigd zijn ze te kopen. Als u dus uw meningen en ideeën wilt delen en tegelijk wat extra geld wilt verdienen, dan is deelnemen aan internetenquêtes een heel goede manier om dat te doen. OpinionWorld biedt tal van beloningen, zoals geld of bonnen voor internetwinkels, om mensen ertoe aan te zetten deel te nemen.

Wat betekent dit voor u?
Deelnemen aan enquêtes is een heel flexibele en makkelijke manier om geld te verdienen. U kunt zoveel enquêtes doen als u wilt en wanneer u dat wilt. Zo kunt u het makkelijk combineren met bijvoorbeeld uw werk of gezinsverplichtingen. Als u een smartphone of tablet hebt, kunt u de enquêtes zelfs onderweg doen. Enquêtes hebben doorgaans vele onderwerpen en zijn dus gevarieerd. Bovendien biedt het u de gelegenheid om rechtstreeks uw visie te delen met toonaangevende bedrijven, en u wordt er nog voor betaald ook.

Wie kan deelnemen aan betaalde online surveys?
Als u 18 of ouder bent en in Nederland of België woont, kunt u intekenen bij OpinionWorld en deelnemen aan internetenquêtes. U kunt kiezen hoe u beloond wenst te worden. Dat kan cash zijn of met bonnen, of u kunt er zelfs voor opteren een goed doel te financieren. Het kan niet eenvoudiger.

Hoe schrijft u in?
Surf naar OpinionWorld en vul een kort formulier in. Als u uw lidmaatschap geactiveerd hebt via een beveiligde e-mail kunt u deelnemen aan betaalde online surveys. Het lidmaatschap is volledig gratis en u kunt zo vaak deelnemen als u zelf wilt. Hou er rekening mee dat enquêtes variëren in tijd en beloningen, dus je kan zelf op voorhand kiezen of je er aan deelneemt of niet. Er is geen verplichting.

Kortom, u bent de expert waarnaar bedrijven op zoek zijn! Inschrijven gaat pijlsnel, mis deze kans om uw mening te delen niet – en start met geld te verdienen online! Surf vandaag nog naar OpinionWorld voor meer informatie.